Tennis lessen najaar 2023 Tom KREEMERS

05 september 2023


Beste leden

U Kunt zich weer inschrijven voor de najaar lessen bij onze tennis school TSTK 

zie link

https://tstk.nl/inschrijven-tennis/

De Tennisleraar voor op de donderdag is al bekend. Voor wie hem nog niet kent hier een kort stukje tekst waar hij zichzelf voorstelt 

Beste leden van S.L.T.V. Racket,

 

Mijn naam is Jos van Wordragen. Ik ben 33 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik kom oorspronkelijk uit Ammerzoden waar ik vanaf kleins af aan persoonlijk door Tom Kreemers ben getraind en opgeleid.

 

Naast mijn passie voor tennis ben ik ook gedreven trainer en coach. Ik geef ruim 15 jaar persoonlijke trainingen en groepstrainingen. Kwaliteit, resultaat en gezelligheid staan hoog in het vaandel tijdens mijn lessen. Na mijn studies aan verschillende sport academies ben ik op mijn 24e voor 7 jaar naar CuraƧao verhuisd en heb daar vele sport- en tennislessen verzorgd.

 

Nu ik weer terug ben in Nederland heb ik heel veel zin om op jullie vereniging aan de slag te gaan.

Het lijkt me leuk om jullie binnenkort te ontmoeten.

 

Tot snel.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jos van Wordragen

Binnenkort ( zodra bekend) zal Tom KREEMERS jullie op de hoogte brengen welke trainer de tennis lessen op dinsdag avond gaat verzorgen.

Talitha die jaren bij ons vol enthousiasme en inzet heeft les gegeven gaat ons verlaten voor ander werk. Wij danken haar voor alle goede zorg en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging! 

Nieuwscategorieën