Schelluinse Lawn Tennis Vereniging “Racket”

Op deze website vind je onder ‘Nieuws’ de allerlaatste berichten maar ook vind je daar heel veel informatie uit het verleden. Zo zijn de kleine clubbladen er te vinden maar ook foto series van bijv. het 25 jarig jubileum en de afbraak van het oude clubhuis en nog veel meer. 


Wij zijn gekoppeld aan Facebook en Twitter. We zijn er dus helemaal klaar voor.

 

Graag willen wij ons aan jou voorstellen. Wij zijn SLTV Racket, opgericht in 1978.

U vindt ons in Schelluinen, een klein dorp dichtbij Gorinchem. Een flink aantal leden is daarom ook afkomstig uit Gorinchem wat niet wegneemt dat het ‘dorpse’ karakter van onze vereniging behouden is gebleven. De vereniging telt ongeveer 180 leden en kenmerkt zich als een gezellige vereniging waar de meeste leden elkaar kennen. Vanuit ons moderne clubhuis heeft u een prachtig uitzicht over de 3 kunstgras banen die praktisch het gehele jaar door te bespelen zijn en deze zijn eind 2013 vernieuwd. De banen en het park wordt wekelijks door onze baancommisie op woensdag onderhouden, zodat de banen en het park altijd in een goede conditie verkeren.

Naast het recreatieve tennis neemt de vereniging ook deel aan diverse KNLTB competities.

Wekelijks organiseren wij op woensdagavond een tossavond voor senioren.

Ons open toernooi, eind juni, is een begrip in de wijde omtrek en wordt jaarlijks door vele deelnemers bezocht. Daarnaast organiseren wij nog een dubbel toernooi in november in de week waarin de 3e donderdag valt want dat is de dag dat de Beaujolais primeur wordt gepresenteerd en op die dag wordt de Beaujolais primeur ook bij ons aangeboden begeleid door diverse lekkernijen.

Tevens hebben wij geen verplichte bardiensten zoals veel andere verenigingen in de buurt.  U hoeft dus geen verplichte bardiensten te draaien of deze af te kopen. Wij hebben zeer actieve leden die vanuit zich zelf af en toe het heft in eigen handen nemen om achter de bar te staan. Dit werkt prima , juist omdat er geen `must `achter staat (-:

Hopelijk is het e.e.a voor U aanleiding om een kijkje bij ons te komen nemen !!!

Tot ziens bij ons in Schelluinen !